2014. július 26., szombat

Kritika #17

Hello, emberek! Ismét jelentkezek egy építő jellegű kritikával! Remélem kezditek megszokni a stílusomat, meg úgy általában a jelenlétemet. Ha valakinek óhaja/panasza van, az jelezze.
W.~
Kritika #17
Lauren E. - This is us

Kinézet: Mikor elsőre megnyitottam a blogot, majdnem megijedtem. Na de kezdjük a fejléccel.  Egyedi megoldása van, ami jó, de túl sok benne az üres rész. Amik abban a gyémánt szerű dologban láthatóak, azok zavarosak. A színekkel is probléma van. Hamár van benne zöld elem, akkor az egészet ezzel a színnel kellett volna. Valószínűleg azért nem úgy csinálta a készítő, mert ő is soknak érezte a zöldet. A háttér is ebben a színben pompázik, ha szabad így mondani. Elég unalmas, egyszínű, és a fejléchez sem a legjobb. A betűk sötétzöldek. Elegem van ebből a színből. Még ide tartozik a chat szövege is, ami rikít. A modulok sorrendje nem jó. Eltaláltad, hogy a fülszöveg kerül felülre, de megjegyezném, hogy már ebben van elgépelés. Után az Információknak kell következnie, amiről még lesz egy kis mondanivalóm. Ezt a chat-nek kellene követni, majd jöhet a Rendszeres olvasók, és az oldalmegjelenítések. Ezt kövesse a blogarchívum és a Cserék, aztán a blogversenyes képek. A vízszintes menü viszonylag ritka, de praktikus, mert segít azoknak, akik telefonról vannak fent. Ahogy látom öt részed van, de a Fejezeteknél csak négyet tüntettél fel. Ez nem hiba, csak gondoltam szólok. A szereplők nem sablonosak, ami pluszpont, de ez sem ide tartozik. A blogversenyes képek egyike a Versenyek pontban is szerepel, ahogy a modulsávban is. Szerintem felesleges, de te tudod.
Pontszám: 10/ 3 pont.

Írás: Az Információkra visszatérve: 1. fogalmazd át az egészet, 2. nem 1x, hanem egyszer. Az első fejezetben értelmetlen, hogy valaki elfogadható alakot ölt magára. A gondolatjelek (vagy ha úgy tetszik kötőjelek) előtt és után szóközt kell hagyni. A Belőled sem lehet kiszedni semmit mondat nem csúnya, mint ahogy te azt leírod, de ellentétben áll az eddig megismert Emily-vel. Ha minden hibát kiemelnék, holnapig sem végeznék, szóval térjünk a lényegre. Fanfiction kategóriában nehéz maradandót alkotni, főleg ha a One Direction-ről van szó, mert manapság minden második blog 1D fanfiction. Ez a dolog, hogy maradandót alkotni...hogy is fogalmazzak, neked most nem jött össze. A sztori sablonos, a stílusod nem túl jó, és mint mondtam sok hiba van benne. Szerintem az összes feliratkozód directioner. Ha azt hitted, hogy egy fanfiction-t csak fanok olvasnak, tévedtél. Ha élvezhetőbb lenne a történet, - már bocsánat, - akkor talán mások is elkezdenék olvasni, amit írsz. Igen, most magamból indultam ki, de mindegy is. Ahhoz, hogy kijelentsem, hogy a blogod jó, még nagyon sokat kell fejlődnöd. A történetnek még eléggé az elején tartasz, lehet hogy még nincs veszve minden. 
Pontszám: 20/ 5 pont.

Azt javaslom, hogy mindenképpen keress fel egy design oldalt, és ügyelj a helyesírásra.

Összpontszám: 30/ 8 pont.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése