2014. augusztus 1., péntek

Kritika #24

Sziasztok! Néhány napig nem került fel frissítés a blogra, de megint itt vagyok! :D Nem is húzom az időt, jöjjön a kritika, melyet építő jellegűnek szánok, nem pedig sértőnek! Jó olvasást!
W.~
Kritika #24
Ellie Navarro ∞ - Gyilkosok érintése

Kinézet: Kezdjük a fejléccel. Bár a háttere üres, de legalább nem túl csicsás. Személy szerint nem pártolom, ha cím különböző betűtípussal és/vagy színnel van írva. Szerintem a végig pirossal írt cím tökéletes lett volna. Értem, hogy minél jobb design-t szeretnél, de ha ráviszem az egeret a fejlécre, akkor kicsit túl sötét lesz, szóval az a kód szerintem felesleges. A háttér egyszínű, szürke, és nem értem, hogy hogy jön a piroshoz. A betűkkel nincs baj, egyszerűek, világosszürkék, jól olvashatók. Térjünk át a modulokra. A Történet és az Információk jó helyen vannak. Ebben az esetben még a menü is rendben van, utána a chat-nek kellene következni, majd a feliratkozás modulnak. Utána Blogarchívum, Cserék, Kattintások, és kész is. A chat színei nem a legjobbak, és a szereplők képeinek nem kellene elsötétednie. 
Pontszám: 10/ 5 pont.

Írás: Olvasás előtt kicsit körülnéztem. Jól látom, hogy Macklemore is szereplő? Tetszik az ötlet, egyedi, viszont Nathaniel karaktere nem szimpatikus, pedig elvileg ő a 'jófiú' . A prológus elején előre leírod a tartalmát...ennek mi értelme? Mivel csak az az egy rész van fent, így nem tudok sokat mondani. Az érdeklődésemet ez nem túlzottan keltette fel, de a jobboldali leírás igen. Azt, hogy ritkán lesznek rész, és az Egyebek menüpont tartalmát is írhattad volna az információkhoz, ami szövegdoboz helyett lehetne menüpont. Jól fogalmazol, nincs benne szóismétlés, csak arra vigyázz, hogy ha már jelen időben kezdted el, úgy is folytasd. Bár itt még rendben van, benne van a pakliban, hogy a későbbiekben bekeveredsz. A helyesírásod eddig hibátlan, de ezt figyelmedbe ajánlom, hogy külföldi neveket kötőjellel ragozunk! A szobáról kicsit több leírást adhattál volna, ahogy Alexis érzéseiről is. Kevés párbeszéd volt, de azok jók. Be kell vallanom, nem olvasok efajta blogokat, szóval nem tudom, mennyire sablon, de 90%-ra saccolom, hogy nem az.
Pontszám: 20/ 13 pont.

A design alapjáraton nem rossz, de van néhány elem, aminek nem tudom a miértjét. A történetről leírtakat pedig lehet, hogy kevésnek találod, de majdnem hosszabb lett a kritika, mint a prológus.:D

Összpontszám: 30/ 18 pont.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése