2014. augusztus 17., vasárnap

Kritika #31

Itt a következő kritikám, ami nem igazán lesz pozitív. Nem áll szándékomban megbántani a blog íróját, amennyiben ez mégis megtörténne, azt nagyon sajnálom!

Vilu-chan

Kritika #31
Kira Szalai & zsófia csík - Mi Mejor Amiga

Ebből baj lesz, érzem... De nem számít, vágjunk bele!

Kinézet: A fejléc nem tetszik, a képek rossz minőségűek, a kivágás sem tökéletes, ráadásul nem is néznek ki jól együtt. A háttér végül is nem rossz, de nekem túl rózsaszín, egyszínű, és nem értem a mintát a tetején. A modulok nagyjából rendben vannak, én hiányolom a feliratkozók modult. Egy kicsit unalmas az egész, szerintem keress fel egy design blogot, és kérj egy átalakítást.

Pontszám: 10/3 pont

Írás: Ez mi? De most őszintén, minek szántátok ezt? Az egész történet csak párbeszédből áll, az is általában úgy néz ki, mintha egy chates üzenetváltást látnék. Hogy értsétek, amire gondolok. A második részből kiválasztottam pár sort:

2 hét telt el az utolsó forgatás óta!!
Lodo:Azt hittem tartani fogjuk a kapcsolatot de ne így lett!
Azonban Lodo nem tud róla hogy Tini búcsúbulit szervez!!

*Tini házában*
Jorge:Lodo biztosan nem tud a búcsúbuliról?
Tini: 100%!!
Mechi: Akkor jobb lesz ha megszerezzük ami a listára van írva!


Ez vázlatnak nem rossz, de nem egy kész történet része. Ha az lenne, valahogy így nézne ki:

Lodo egyedül ücsörög a szobájában. Kezében az egyik kedvenc könyvét tartja, amit már többször is olvasott. Most először fordul elő, hogy nem tudja beleélni magát a történetbe. Két hét telt el az utolsó forgatás óta, és azóta egyik barátja sem jelentkezett. Megígérték egymásnak, hogy tartani fogják a kapcsolatot. De akkor miért nem szólal meg a telefonja?

*Eközben Tini házában*

_ Biztos, hogy Lodo nem tud a búcsúbuliról? - aggodalmaskodott Jorge, miközben idegesen az ajtó felé pillantot, mintha attól félne, hogy a lány bármelyik pillanatban beléphetne rajta. 
- Nyugi, egészen biztos - veregeti vállon a fiút Tini.
- Hé, srácok, nem maradt sok időnk! - kiáltja Mechi, mire mindenki felé fordul. - Még be kell szereznünk mindent a listáról, amit Tini összeírt, és nem sokára kezdődik a buli!

Nincsenek leírások a történetben, tele van szóismétléssel, a "fejezetek" rövidek, rengeteg szereplő van, akikről semmit sem tudunk meg. Tényleg nem tudom, minek szántátok ezt a blogot, de én a helyetekben az egészet előről kezdeném.

Pontszám: 20/2 pont - vázlatnak nem rossz, de ez így nem egy történet!!!

Még egyszer megismétlem, nem akarlak megbántani titeket, ez a saját véleményem!

1 megjegyzés: